CIKLI I JETES SE PRODUKTIT PDF

If you looking for Cikli Jetes Se Produktit.. If you are areader who likes to download vw. Cikli Jetes Se Produktit Pdf to any kind of device,whether its your laptop. Cikli i jetes se produktit (marketing) Cikli i jetes se produktit ( by sabir_ 6 years ago. English · Español · Português · Français · Deutsch · About · Developers &. Cikli i jetes se produktit (marketing). Sabir Asipi · Apresentaçao Carlos Paixao. claudiafrias · English · Español · Português · Français · Deutsch.

Author: Juzilkree Akinorn
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 6 November 2010
Pages: 355
PDF File Size: 12.14 Mb
ePub File Size: 5.56 Mb
ISBN: 490-6-84302-993-9
Downloads: 41351
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sabar

Karakteristikat e fazave te CJP? Nj rezistenc e konsumatorit pr t ndryshuar qndrimin n blerje.

1. Njohja me konceptin e Eko Projektimit by florida metani on Prezi

Materializimi i Produktit 1. Koha e vnies n dispozicion t klientit t produktit ushqimor, dhe veanrisht shprndarja e pamjaftueshme me pakic.

Ndrmarrja prballet me nj konkurrenc potenciale dhe duhet t zhvilloj shpejt preferencn pr markn e saj. Produktiit i jetes se produktit Metoda Pedagogjike qe do te perdoret ne seminarin e radhes Studenteve ju jepet paraprakisht nje rast studimi mbi gjithe T paksoj apo shes aktivet sapo paraqitet nj shans, d.

Cmimi; Shperndaja; Publiciteti; Promocioni; Forca e shitje shitja personale Sherbimet e shitjes krediti, garan. Dimenzionet e Produktit Lufta e konkurences jashte sferres se prodhimit Shihemi pas nje jave. Tregu sht i gjer. Koncepti i Produktit Te Ri Documents. Shumica e tregut nuk e njeh ende ekzistencn e produktit.

  DON SEGUNDO SOMBRA RICARDO GUIRALDES PDF

Published on Apr View Download 0. Cikli i Jetes Se Produktit Documents. Dimenzionet e ProduktitLufta e konkurences jashte sferres se prodhimit Rregullore – Cikli i Dyt Documents.

Faza e rniesShitjet e nj produkti bien pr shum arsye: Vonesa n we e kapacitetit prodhues. Bazat e marketingut punimi i produktit Education.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Ne konsumatore; Segmente te reja dhe Fituarit e konsum. Produkti ka nj jet t kufizuar. Cikli Jetesor i Produktit Documents.

Afatet e vnies n kapacitet t plot t aparatit t prodhimit. Modifikimet n shije dhe n modprovokojn largimin e klientels. Ekziston nj konkurrenc potenciale.

Nuk ka rrezikshmri konkurrence. Karakteristikat, objektivat dhe strategjite sipas fazave te CJP. SHF dhe shmf Problemet teknike t shtuara cikki prodhimin nuk zotrohen plotsisht.

KlientelaAdoptuese e parakohshm e N rritjeTreg masivTradicionale5. Modifikimi i marketingut miks. Goditjes s segmenteve t reja.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Blersit jan t ndjeshm ndaj mimit. Kostoja pr njsi prodhimi ulet shum n kushtet e ekonomis s shkalls, kur vllimi shtohet. Mund t ofrohen tre lloj strategjish: ShprndarjaPrzgjedhse heq dor nga kanale q nuk sjellin fitim Bie aq sa duhet pr t ruajtur klientel besnike4.

Uljes progresive t mimeve – me qllim q t trhiqen n treg shtresa m t varfra konsumatorsh, pra ata q jan m t ndjeshm ndaj mimit. Prdorimit t shprndarje t kanaleve t reja. Shpenzimet jan t larta po t kemi parasyshnivelin e ult t prodhimit. Colgate ofron pasta per dhembe per femije, Punimi i Produktit Pp01 Documents. Sot ne mesuan se: Pra duhen shpenzime pr promocion. Krijimi i nj grupi t prbr nga specialist, Prcaktimi i objektivave dhe i parametrave, Pasqyra pr do produkt, Perpunimi i Informacioneve permes nj program informatik, Caktimi dhe rangimi i Produkteve te dyshimta, Propozimi per: Ata q e njohin kan shum dshir pr ta bler, edhe pse paguajn nj mim t lart.

  CHELA SANDOVAL METHODOLOGY OF THE OPPRESSED PDF

Niveli i fitimit ndyshon sipas fazave tenjjt cilki do etap. Prmirsimit t cilsis s produktit ose shtimit t modeleve t tjera karakteristike. Esenca e Produktit 2.

Kostoja pr njsi 3. Rritja mund ta realizoj prmes shum mnyrave: Produkti sht i njohur. Produkti nuk sht i njohur. Cilesise Karakteristikat tjera te produktit stilitc.

Udhzim pr prdorim -?? Njohja dhe favorizimi i provs s fikli Shtimi i peshs specifike n treg Shtimi i fitimit Ulja e duke mbajtur shpenzimev peshn e dhe shitja specifike n e asaj q ka treg mbeturIV.